میلگرد ساده

قیمت میلگرد ساده صنعتی در سایزهای مختلف

برند ها

قیمت میلگرد ساده
کویر کاشان
جزئیات قیمت
detail تماس بگیرید
detail تماس بگیرید
detail 355000 تومان
detail 352000 تومان
detail 355000 تومان
detail 352000 تومان
detail 355000 تومان
detail 352000 تومان
detail 355000 تومان
detail 352000 تومان
detail 355000 تومان
detail 352000 تومان
detail 355000 تومان
detail 352000 تومان
detail 355000 تومان
detail 352000 تومان
detail 355000 تومان
detail 352000 تومان
detail 355000 تومان
detail 352000 تومان
قیمت میلگرد ساده
یزد
جزئیات قیمت
detail تماس بگیرید
detail تماس بگیرید
detail تماس بگیرید
detail تماس بگیرید
detail تماس بگیرید
detail تماس بگیرید
detail تماس بگیرید
detail تماس بگیرید
detail تماس بگیرید
detail تماس بگیرید
detail تماس بگیرید
detail تماس بگیرید
detail تماس بگیرید
detail تماس بگیرید
detail تماس بگیرید
detail تماس بگیرید
detail تماس بگیرید
detail تماس بگیرید

میلگرد ساده (Plain Rebar) یک میلۀ تو پُر با سطح صاف (بدون دندانه) به طول 6 و 12 متر است که در قطر 6 تا 40 میلیمتر تولید می‌شود و عمدتاً کاربرد صنعتی دارد. میلگرد 10 ساده از پرکاربردترین سایز آرماتورهای ساده است. آرماتورهای سادۀ فولادی با استاندارد A1 شناخته می‌شوند. این محصولات به دو روش فابریک و نوردی تولید می‌شوند و به صورت شاخه‌ای و کلاف به بازار عرضه می‌شوند. از انواع آرماتورهای ساده بر اساس جنس، می‌توان به انواع فولادی، استنلس استیل، گالوانیزه، برنجی و کامپوزیت اشاره کرد. هر کدام از این‌ متریال کاربرد خاص خود را در صنعت دارند. قیمت میلگرد ساده صنعتی سایز 8، 10، 12-32 برندهای کویر کاشان، یزد و اصفهان در لیست جداول قیمت این صفحه ارائه شده و بروز رسانی می‌شود. قیمت این محصول بسته به کارخانه تولید کننده، قطر و وزن آن متفاوت است.

استعلام قیمت میلگرد ساده و نحوه خرید

لیست قیمت میلگرد ساده برخی از بهترین کارخانه‌های تولید کننده ایران را در جداولی که در ادامه این صفحه درج شده است ببینید. کویر کاشان، یزد، ذوب آهن اصفهان، نورد تهران، ابهر، الیگودرز، ملایر، متین و نطنز، از برندهای معروف این محصول هستند. علاوه بر قیمت روز، سایز، استاندارد، محل بارگیری و برند (کارخانه تولید کننده) در لیست جداول قیمت قابل مشاهده است. پس از بررسی و استعلام قیمت‌ها، می‌توانید به صورت آنلاین، ثبت سفارش کرده و یا با کارشناسان فروش شرکت آنلاین سازه ارتباط برقرار کنید. چنانچه محصول کارخانه مورد نظرتان در لیست قیمت‌ها وجود ندارد، حتماً تماس بگیرید: 66396090 - 021

مدت زمان تحویل بارهای فابریک، 1 روز کاری و بارهای سفارشی (نیاز به برشکاری یا خم‌کاری) حدأکثر 3 روز کاری می‌باشد. مشتری می‌تواند وجه نهایی را در محل و در زمان تحویل بار پرداخت کند. امکان عودت بار تا یک روز کاری (به استثنای بارهای برش خورده یا خم‌کاری شده) امتیازی است که شرکت مهندسی آنلاین سازه برای مشتریان خود قائل شده است. جهت مشاوره، استعلام قیمت، دریافت اطلاعات بیشتر و انجام هماهنگی‌های لازم، با کارشناسان ما تماس بگیرید: 90000011 

میلگرد ساده چیست؟

میلگرد ساده (به انگلیسی: plain/smooth round bar) میله‌ای با سطحی صاف به طول 6 متر و 12 متر است که کاربردهای تجاری و صنعتی فراوانی دارد. این محصول به روش نورد گرم و سرد و با جنس‌های مختلفی از جمله فولادی، آلومینیومی، ضدّ زنگ و غیره تولید می‌شوند. از نظر مشخصات فیزیکی، فولادهای نورد سرد معمولاً سخت‌تر و قوی‌تر از فولادهای نورد گرم استاندارد هستند. زیرا همچنان که فلز در دماهای پایین شکل می‌گیرد، سختی و مقاومت آن در برابر گسختگیِ ناشی از کشش، افزایش می‌یابد.

میلگرد ساده که در صنعت ایران و بازار آهن فروشان با نام A1 شناخته می‌شود خاصیت خمش پذیری و بُرش پذیری خوبی دارد. سطح این آرماتور، ساده و صاف بوده و در قطرهای 6 میلیمتر تا 40 میلمیتر تولید می‌شود. مقاومت این محصول در برابر تنش‌های کششی، متوسط است؛ به همین دلیل، در پروژه‌های کوچک و در شرایطی که لغزندگی لازم است، استفاده می‌شود. به طور کلی، استفاده از A1، برای ساخت سازه‌های عمرانی و سنگین مانند پل‌ها، توصیه نمی‌شود.

میلگرد A1 در ترکیب شیمیایی خود حاوی 0.22% کربن و 0.75% منگنز بوده به دلیل سطح ظاهری صاف و بدون آج، برای عملیات آهنگری و جوشکاری مناسب است. مقاومت گسیختگی آن 3800 و تنش جاری آن 2300 کیلوگرم بر سانتی‌متر مربع می‌باشد. قیمت میلگرد ساده پایین‌تر از گرد آجدار است.

میلگرد ساده چیست؟

انواع میلگرد ساده بر اساس جنس

  • فولادی: آرماتورهای فولادی در دو نوع نورد گرم و نورد سرد تولید می‌شوند. انواع نورد گرم در ساختمان سازی کاربرد دارند. انواع نورد سرد کاربرد صنعتی داشته و در صنایعی که به دقت بالایی نیاز دارند استفاده می‌شود.
  • استنلس استیل: این نوع که به عنوان میلگردهای ضد زنگ نیز شناخته می‌شود، در برابر خوردگی بسیار مقاوم است. بنابراین، در محیط‌هایی که بسیار اسیدی یا قلیایی هستند، کاربرد خوبی داشته و بسیار مقاوم است. زمانی که استفاده از میلگرد بازالت رایج شود، می‌توان آن را در محیط های مرطوب جایگزین استنلس استیل کرد.
  • میلگرد ساده گالوانیزه: این محصول نیز در برابر خوردگی و رطوبت مقاوم است. مزیت آن نسبت به نوع استنلس استیل، کمتر بودن قیمت آن است.
  •  آلومینیومی: آرماتورهای آلومینیومی سبک وزن بوده و در برابر خوردگی مقاوم هستند. ماشین کاری و برشکاری آن‌ها آسان است. متداول‌ترین کاربرد آرماتورهای آلومینیومی، استفاده از آن‌ها در ساخت رولپلاک و شَفت است.
  • آرماتورهای بدون آج برنجی: در مواردی که مقاومت، رسانایی الکتریکی، مقاومت در برابر خوردگی و مقاومت در برابر جرقه مهم باشد، از گردهای برنجی استفاده می‌شود. این آرماتورها زمانی که صیقل داده می‌شوند، جلوه زیبایی به خود می‌گیرند. آن‌ها در ساخت ابزارهای صنعتی نیز کاربرد دارند.

جهت استعلام قیمت انواع میلگرد ساده، با ما تماس بگیرید: 90000011

انواع میلگرد ساده بر اساس جنس

مشخصات مکانیکی و ابعاد استاندارد میلگرد ساده

  • سطح صاف و بدون برجستگی دارند.
  • در قطرهای 6 تا 40 میلیمتر تولید می شوند.
  • طول آرماتورهای ساده 12 متر است؛ به استثنای میلگرد ساده 8 و 10 میل، که با طول 6 متر تولید می شوند.
  • میلگردهای ساده 8 و 10 میلیمتر، به دو صورت فابریک و نوردی تولید می‌شود. نوع نوردی شامل گرید A1 است. نوع فابریک در دو گرید A1 و A2 تولید می شود. لازم به ذکر است که قیمت فابریک بالاتر از قیمت نوردی است.

میلگرد بدون آج به دو صورت کلافی و شاخه‌ای تولید می‌شود. کلاف‌ها در سایزهای 5.5، 6.5، 8، 10 و 12 موجود است. سایزهای 8 تا 40 را می‌توانید به صورت شاخه‌ای تهیه کنید. قیمت میلگرد ساده کویر کاشان و یزد، در جداولی در ادامه همین صفحه ارائه شده است. ذوب آهن اصفهان، نورد تهران، ابهر، الیگودرز، ملایر، متین و نطنز، از دیگر کارخانه‌ها و برندهای تولید کننده آرماتور A1 هستند.

ترکیب شیمیایی مذاب ریخته‌گری و مشخصات مکانیکی این مقطع فولادی در جداول زیر آورده شده است.

ترکیب شیمیایی استاندارد میلگرد ساده (شاخه و کلاف)

مشخصات مکانیکی میلگرد ساده چیست؟

 

ویژگی های آرماتورهای بدون آج برای استفاده در صنعت

ترکیب شیمیایی خاص میلگردهای فولادی بدون آج، ویژگی‌های منحصر به فردی به آن‌ها بخشیده است. این مقاطع فولادی سه مشخصه دارند که آن‌ها را در استفاده در صنعت کاربردی کرده است. این سه مشخصه عبارتند از:

  1. قابلیت فرم پذیری
  2. قابلیت جوشکاری
  3. قابلیت آبکاری

مقادیر کم کربن در ترکیب شیمیایی استاندارد میلگرد ساده، آن را به میله‌ای با فرم‌پذیری بسیار خوب تبدیل کرده است. افزایش میزان کربن، درصد فرم پذیری مقطع را کم کرده و شکنندگی آن را بالا می‌برد.

ترکیب شیمیایی خاص آرماتورهای بدون آج، قابلیت جوش پذیری خوبی نیز به آن‌ها بخشیده است. مهمتر از همه آنکه امکان جوشکاری با همه روش‌های جوش وجود دارد و این یک امتیاز بزرگ برای استفاده از این محصول در صنعت است.

قابلیت آبکاری، این امکان را ایجاد می‌کند تا بتوان آرماتورهای فولادی را گالوانیزه کرده و به این ترتیب آن‌ها در برابر زنگ زدگی و خوردگی مقاوم کنیم. قیمت میلگرد ساده گالوانیزه شده، به دلیل فرایند بیشتری که در زمان تولید طی می کند، بالاتر از گردهای فولادی است.

کاربردها

  • روسازی بزرگراه‌ها.
  • ساخت تیرچه بلوک.
  • ساخت مش فولادی.
  • ساخت ابزارهای صنعتی.
  • ساخت ابزارهای صنعتی دقیق.
  • تولید شفت‌های مختلف صنعتی.
  • اجرای نمای داخلی و خارجی ساختمان.
  • به عنوان پرچ در ساختمان‌های اسکلت بتنی.
  • روسازی پل بزرگراه‌ها و پل‌های سِگمنتال.
  • برای اتصال لولاها؛ جایی که میله ها باید بلغزند.
  • برای اتصالات انقباضی در جاده ها و باند فرودگاه.
  • میلگرد 10 ساده A1 (10 ساده نَوردی) عموماً مصرف ساختمانی دارد.

در بسیاری از کشورهای اروپایی، کانادا و ایالات متحده آمریکا، بجای آرماتورهای فولادی ساده، از میلگرد فایبرگلاس استفاده می‌شود.

کاربرد میلگرد ساده چیست؟

نحوه محاسبۀ وزن میلگرد ساده چگونه است؟

روش اول

جهت محاسبه وزن میلگرد ساده، ابتدا باید حجم (Volume) آن را محاسبه کنید. برای محاسبۀ حجم، قطر (Diameter) آرماتور را در طول آن ضرب کنید. قطر این محصولات، از 8 تا 40 میلیمتر متغیر است. طول آن‌ها نیز 12 متر است (بجز میلگردهای با قطر 8 و 10 میلیمتر که با طول 6 متر نیز تولید می‌شوند).

Volume(v) = Diameter(d) * Length(l)

حالا می توانید وزن میلگرد را با ضرب کردن حجم آن در دانسیته یا چگالی، به دست آورید:

Weight(w) = Volume(v) * Density(p)

روش دوم

این روش برای محاسبه میلگردهای فولادی کاربرد دارد. در این روش قطر میلگرد (mm) را به توان دو رسانده و آن را بر عدد ثابت 13.5 تقسیم می کنند:

Weight (kg)= (Diameter)2 / 13.5

با استفاده از این روش‌ها می‌توانید وزن میلگرد 10 ساده و انواع دیگر را به راحتی محاسبه کنید.

 

فرمول محاسبۀ قیمت میلگرد ساده

برای محاسبۀ قیمت، کافیست وزن یک کیلوگرم میلگرد را در تعداد آن‌ها و وزن کلی همۀ آن‌ها ضرب کنید:

Price (P) = Weight (1kg) * Number of Pieces(q) * Weight (w)

با افزایش قطر، وزن افزایش یافته و افزایش وزن بر قیمت خرید تأثیر گذار است. لازم به ذکر است که قیمت برخی از گردهای ساده با قطر کمتر که کارایی بیشتری در صنعت دارند، گاه بالاتر از گردهای با قطر بیشتر است.

فرایند تولید میلگرد ساده چگونه است؟

 1- گرم کردن بیلت یا بلوم

مرحلۀ اول در تولید انواع آرماتورها، چه نوع ساده و چه آجدار، نورد گرم است. برای تولید میلگرد در قطرهای مختلف، از بیلت یا بلوم فولادی استفاده می‌شود. مرحلۀ اول شامل پیش گرم کردن بیلت و یا بلوم است؛ این گرمایش شکل‌پذیری آن‌ها را تسهیل می‌کند. ابتدا شمش‌ها را وارد کوره کرده تا ذوب شود. دمای کوره را تا 1100 درجه سانتی‌گراد بالا می‌بردند. شمش‌ها را در ردیف‌های مشخص در داخل کوره قرار می‌دهند تا ذوب شود. بعد از آن، نوبت به مرحلۀ رافینگ است.

2- رافینگ

خط رافینگ شامل ایستگاه های نورد، با فشار پرس بسیار بالاست. رافینگ طی سه مرحله انجام می‌شود و بر اثر آن تغییرات متالوژیکی عمده‌ای در آلیاژ فولاد ایجاد می‌شود. همچنین طی آن از قطر میله کاسته شده و به طول آن اضافه می‌شود. بیلت را از دروازه‌های مختلف عبور می‌دهند تا رفته رفته مقطع آن گرد شود؛ همزمان با این کار، طول آن نیز افزایش پیدا کند. در مرحله رافینگ، شمش از بین 6 ایستگاه نورد عبور می‌کند. قطر غلتک های نورد در مسیر رافینگ، از 610 میلیمتر تا 410 میلیمتر در پایان کار، تغییر می‌کند. با انجام چند مرحله نورد پر فشار، در نهایت میلگرد ساده تولید می‌شود. اگر هدف، تولید میلگرد آجدار باشد، لازم است تا در سطح آرماتور ساده، آج ایجاد شود. برای ایجاد آج، از دستگاه‌های آج زنی استفاده می‌شود. اکسید زدایی با استفاده از فشار آب بسیار بالا و تست مقاومت کششی، از مراحل پایانی تولید آرماتورهای فولادی است.

3- برش و بسته بندی

سپس، نوبت به مرحله برش می‌رسد. آرماتورها در طول‌های مشخصی برش داده شده و در نهایت بسته بندی می‌شوند. بسته بندی آرماتورها با عنوان بندیل شناخته می‌شود. وزن هر بندیل حدود 2 تُن است.

عوامل مؤثر بر قیمت روز گرد ساده

  • قیمت ارز و دلار و نوسان های ناشی از آن.
  • قیمت بیلت یا بلوم آلیاژی که قرار است آرماتور از آن تهیه شود.
  • هزینه حمل و نقل محصول از انبار تا محل پروژه یا محل مورد نظر مشتری.
  • برند (کارخانه) تولید کننده.
  • طول آرماتور؛ قیمت میلگرد ساده 6 متری ارزان تر از گردهای ساده 12 متری است.