قیمت انواع نبشی فابریک و پرسی در سایزهای مختلف
قیمت نبشی 2، 4، 5، 8، 10 فابریک و پرسی شکفته، اصفهان، فولاد ناب تبریز، نستا، آریان فولاد، ماهان ذوب، سپهر ایرانیان و ظهوریان در جداول قیمت لیست شده است. از انواع نبشی میتوان به نبشی بال مساوی و بال نامساوی، فابریک و پرسی، اسپیرال، لقمه و سوراخدار اشاره کرد. قیمت این محصول بر اساس نوع آن، ضخامت و کارخانه تولید کننده متغیر است. به دلیل نوسان قیمت در بازار و به منظور و راحتی خیالتان از قیمت آنی، با شماره 66396090 - 021 تماس بگیرید و از کارشناسان فروش استعلام قیمت کنید. ما آماده مشاوره، راهنمایی و تأمین سریع محصول مورد نیاز شما هستیم. نمودار نوسان قیمت هر کارخانه را میتوانید در لیست جداول قیمت ملاحظه کنید. همچنین اطلاعات کامل در مورد نبشی (از جمله انواع، مشخصات، فرمولهای محاسبۀ وزن و جدول وزنی آن) در ادامه ارائه شده است.
قیمت نبشی و عوامل مؤثر بر قیمت
سایز، برند یا کارخانه تولید کننده، داخلی یا وارداتی بودن و همچنین استانداردهای مورد استفاده در ساخت، بر قیمت نبشی مؤثر است. این محصول از سایز 2 تا 20 میلیمتر در بازار موجود است. انواع وارداتی براکت اِل که از کشورهایی مثل اوکراین و روسیه وارد میشوند بالاتر است. همچنین، محصولاتی که بر اساس استانداردهای اروپایی تولید میشوند، قیمت بالاتری دارند. با توجه به اینکه براکت اِل در اندازه و ضخامتهای مختلف تولید میشود، انتخاب اصولی و صحیح این محصول، با توجه به نوع پروژه شما میبایست به دقت انجام شود. جهت خرید و مشاوره، با کارشناسان فروش ما در آنلاین سازه تماس بگیرید: 66396090- 021
اطلاعات لازم برای خرید
- در زمان خرید، به دو مشخصه بال و ضخامت توجه کنید؛ به عنوان مثال، منظور از نبشی 6*60*60، این است که اندازه هر کدام از بال ها 60 میلیمتر و ضخامت هر بال 6 میلیمتر میباشد.
- در زمان خرید، از فابریک یا پرسی بودن محصول مطلع شوید.
- در حال حاضر، سایز نبشیهای موجود در ایران از 2 تا 20 میلیمتر است.
- شکفته مشهد، سپاهان اصفهان، فولاد ناب تبریز، آریان فولاد، ظهوریان، نستا، ماهان ذوب و آونگان از جمله برندها و کارخانههای تولید نبشی در ایران هستند. قیمت محصول کارخانههای مذکور در جداول لیست قیمت درج شده است. اگر برند موردنظرتان در لیست قیمت ها وجود ندارد، جهت استعلام قیمت با کارشناسان ما تماس بگیرید. 66396090 - 021
نبشی چیست؟
نبشی (Angle bar) یا براکت اِل (L-bracket) نوعی پروفیل ساختمانی L مانند و پرکاربرد در ساختمانسازی و صنعت است. این مقطع به دو صورت پرسی و فابریک تولید میشود. در یک دسته بندی دیگر، آن را به دو دستۀ بالمساوی و بالنامساوی تقسیم میکنیم. اسپیرال، نوعی نبشی بال مساوی است. وزن نبشی تابع اندازۀ آن میباشد. اتصالات ساده در سازهها، متصل کردن پلها به ستونها و ساخت سازه نگهبان خرپایی از جمله کاربردهای براکت اِل است. در نقشههای ساختمانی، Angle bar را با حرف (L) نشان میدهند. همانند میلگرد بستر، براکت اِل نیز نقش مهمی در ایمنی سازهها دارد. این مقطع در کنار سایر اعضای یک ساختمان (مانند تیرها و ستونها) قرار میگیرد تا مقاومت بیشتری در سازه ایجاد کند. انواع خاصی از براکت اِل که نبشی لقمه یا تودلی نام دارد، در سازههای خاصی مانند سازههای مربوط به آسانسورها استفاده میشود. جهت سهولت اتصال Angle bar به دیگر اجزای سازه، انواع خاصی از این محصول به نام نبشی سوراخ دار طراحی شده است.

انواع نبشی
براکتهای اِل به روش نورد گرم و نورد سرد ساخته و تولید میشوند و به لحاظ اندازه و ضخامت متفاوت هستند. همچنین از نظر جنس، نحوه تولید و شکل ظاهری نیز متفاوتند و به چند دسته تقسیم میشوند:
انواع براکت ال به لحاظ جنس:
- نبشی فولادی و گالوانیزه
- نبشی آلومینیومی
- نبشی استنلس استیل (ضد زنگ)
- نبشی پی وی سی و پلاستیکی
انواع نبشی به لحاظ نحوه تولید:
- پرسی
- فابریک
انواع براکت اِل به لحاظ شکل ظاهری:
- بال مساوی (Equal-leg Angle)
- بال نامساوی (Unqual-leg Angle)
نبشی پرسی
در این روش، نبشی طی فرایند برش و پرس، از ورق رول شده به دست میآید. جنس آنها معمولاً از ورق سیاه St37 است و زاویه داخلی این محصولات تا حد امکان 90 درجه در نظر گرفته میشود. در مواردی که به متریال قویتر نیاز باشد، از ورق St52 برای ساخت angle steel bar استفاده میشود.
نبشی فابریک
نبشی فابریک طی فرایند نورد گرم تولید شده و پس از بیرون آمدن از کارخانه، عملیاتی بر روی آن انجام نمیگیرد. این محصول با شکلدهی اسلبهای گداخته تولید میگردد و از همان ابتدای فرایند تولید، شکل مخصوص به خود، یعنی شکل L مانند را دارد.
منظور از نبشی بال مساوی و بال نامساوی چیست؟
همانطور که قبلاً گفته شد، نبشیها به صورت L هستند. اگر اندازه طول این L یکسان باشد، محصول از نوع بال مساوی و در غیر اینصورت، بال نامساوی است. انواع بال مساوی را گاه با حرف V نیز نشان میدهند.
نحوه نمایش اختصاری آنها نیز، متفاوت است. به عنوان مثال، منظور از L30، نبشی بال مساوی با اندازه بال 30 میلیمتر است. منظور از L200*100 نیز یک نبشی بال نامساوی است که اندازه یکی از بالها 200 و اندازه بال دیگر 100 میلیمتر است.
انواع بال نامساوی از آلیاژهای مختلف مثل ST37، ST52 و ST44 تولید و عرضه میشود.

نبشی اسپیرال و صفر چیست؟
Angle barهای بال مساوی سبک با سایز یا مشخصۀ 2×20×20 تا 5×50×50 اسپیرال نامیده میشوند.
نبشی صفر یا نبشی پانچ شده که به کنج صفر نیز معروف است، نوعی براکت اِل است که معمولاً در اندازههای مشخص 0.5، 1، 1.5 و 2 متر با ضخامت 4 میلیمتر تولید می شوند. از کاربردهای آن، میتوان به اتصال قالبهای آویزی در سازهها اشاره کرد.
نبشی لقمه یا تودلی چیست؟
به Angle barهای خرد شده، نبشی لقمه یا تودلی گفته میشود. از آنها در راه اندازی و ساخت آسانسور و همچنین استحکام کف و ستون ساختمانها استفاده میشود. Angle barهای تودلی معمولاً در طولهای 20 تا 30 سانتیمتر تولید میشود.


کاربرد نبشی چیست؟
شکلپذیری و ویژگیهای مکانیکی Angle barها، آنها را به یکی از پرکاربردترین آهن آلات تبدیل کرده است. آنها به دلیل شکل ظاهری صنعتی که دارند، در سازههایی مانند گاراژها یا سولهها برای نگهداری قفسههایی که روی دیوار سوار میشوند، کاربرد دارند. از نبشی 90 درجه، برای محافظت از کنارۀ دیوارها در رستورانها، بیمارستان، فرودگاه، ادارهها و منازل استفاده میشود. استفاده از آنها در مناطق پر تردد جهت جلوگیری از آسیب دیوارها و در عین حال، ایجاد زیبایی و نمایی مدرن، ایدهآل است. ردپای این محصول را میتوانید در صندلیها و مبلمانها نیز پیدا کنید! این محصولات همچنین در اجرای وال پست کاربرد دارند.
از دیگر موارد استفاده این محصول پرکاربرد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- اجرای نمای ساختمان
- محافظت از سازهها در برابر خوردگی های معمول و در نتیجه ایجاد ثبات در سازهها.
- پشتیبانی ساختاری از ستونها و تیرها در سازهها و افزایش استقامت و پایداری آنها.
- پشتیبانی افقی و عمودی برای سازههایی مانند برجها.
- تقویت لبهها و گوشههای ساختمانها و جلوگیری از ساییدگی و فرسایش آنها.
- جابجایی اجسام سنگین به نقاط مختلف در صورت عدم دسترسی به چرخ دستی یا واگن برقی.
- اتصال نبشی به چهارچوبهای فلزی جهت استحکام چهارچوب.
- استفاده از نبشی لقمه در صنعت آسانسور.
- نبشیکشی ساختمانها برای دیوارهای نما دار و بدون نما.
- ساخت سازه نگهبان خرپایی
ناگفته نماند، Angle barها بیشتر در سازههایی استفاده میشوند که فشار و نیروهای وارده بر سازه حدود یک تُن باشد.
مشخصات و استاندارد Angle barها
- دو شاخصۀ اصلی Angle barها، طول بال و ضخامت بال است.
- جوشکاری آن ها بسیار آسان و با دوام است.
- به راحتی برش داده میشوند.
- مقاومت خوبی دارند و قدرت آنها از متوسط تا زیاد متغیر است.
- در ضخامتهای مختلف تولید میشوند.
استاندارد تولید براکت اِل در کشورهای مختلف به صورت زیر است:
- DIN EN 10056-1
- ASME S1-36
- ASTM A36
- Gost 8240
- Gost 8510

فرمول محاسبه وزن
برای محاسبه وزن Angle barها، میتوانید از فرمولهای زیر استفاده کنید.
فرمول محاسبۀ وزن براکت ال بال مساوی
روش اول:
Formula: (edge width × 2 - thickness) × thickness × length(m) × 0.00785
Example: 50mm × 50mm × 5(thickness) × 6m (length)
Calculation: (50×2-5) ×5×6×0.00785= 22.37 (kg)
روش دوم:
Formula: (2 × Width - Thickness) (mm) × Length (MTR) × Thickness (mm) × {0.7843 × 0.01}
فرمول محاسبه وزن نبشی بال نامساوی
Formula: (edge width + edge width - thickness) × thickness × length (m) × 0.00785
روش دیگر
در این روش میتوانید با استفاده از اندازه بال، طول و ضخامت نبشی فولادی، وزن تقریبی آن را محاسبه کنید:
وزن نبشی (بر حسب کیلوگرم): اندازه بال (متر) × طول (متر) × ضخامت (متر) × 7850× 2
جدول وزنی و سایز بندی
در جدول زیر وزن هر شاخه براکت ال بر اساس سایز آن آورده شده است. همانطور که مشاهده میشود، این محصول در شاخههای 6 متری و 12 متری تولید و به بازار عرضه میشود.

