ورق روغنی

قیمت فروش ورق روغنی گرید St13 ،St12 و St14


قیمت ورق روغنی فولاد مبارکه
فولاد مبارکه
جزئیات قیمت
detail 45730
detail 45730
detail 45000
detail 45000
detail 43270
detail 43270
detail 42820
detail 41910
detail 41640
detail 41640
detail 41910
detail 41910
detail 41640
detail 41640
detail 41640
detail 41640
detail 41910
detail 41910
قیمت ورق روغنی هفت الماس
هفت الماس
جزئیات قیمت
detail 41000 تومان
detail 41000 تومان
detail 39180 تومان
detail 39180 تومان
detail 38730 تومان
detail 38730 تومان
detail 38550 تومان
detail 38550 تومان
detail 38270 تومان
detail 38270 تومان
detail 38730 تومان
detail 38730 تومان
detail 38730 تومان
detail 38730 تومان
detail 38270 تومان
detail 38270 تومان
detail 38730 تومان
detail 38730 تومان
detail 39640 تومان
detail 39640 تومان
قیمت ورق روغنی فولاد غرب
فولاد غرب
جزئیات قیمت
detail 40550 تومان
detail 39360 تومان
detail 39180 تومان
detail 38820 تومان
detail 38640 تومان
detail 38360 تومان
detail 38180 تومان
detail 38090 تومان
detail 38180 تومان
detail 39090 تومان
detail 38640 تومان
detail 38640 تومان
detail 38550 تومان

قیمت ورق روغنی محصولات کارخانه‌های داخل و محصولات وارداتی در بازار، اعم از st12، st13 و st14 و غیره، علاوه بر ضخامت و ابعاد، به استاندارد آن نیز بستگی دارد. st12، st13 و st14 نام تجاری پرکاربردترین ورق‌های روغنی است. فولاد مبارکه اصفهان، فولاد غرب و شرکت هفت الماس، از کارخانه‌های تولید کننده این محصول در ایران هستند. از مشخصات ورق‌های روغنی می‌توان به مقاومت بالا در برابر فشار و وزن زیاد و همچنین کیفیت خوب اشاره کرد. تولید سریع و آسان این صفحات باعث شده است تا قیمت آن نسبت به برخی صفحات فلزی پایین‌تر و مناسب‌تر باشد.

قیمت و فروش ورق روغنی

قیمت تمام ورق های فلزی تابع ابعاد و ضخامت آن هاست. همچنین آلیاژی که در ساخت آن ها استفاده می شود، بر قیمت ها تأثیر گذار است. اما قیمت ورق روغنی از یک فاکتور دیگر نیز تبعیت می‌کند و آن قیمت ورق سیاه است که به عنوان مادۀ خام در تولید ورق روغني استفاده می‌شود. واضح است که هزینه محصولات وارداتی نسبت به تولیدات داخلی بیشتر است. در هر صورت، شما می‌توانید محصول مورد نظرتان را به صورت شیت یا رول، با نازل‌ترین قیمت از آنلاین سازه خریداری کنید. قیمت مناسب، امکان عودت بار تا دو روز کاری و پرداخت وجه در محل، از ویژگی‌های متمایز کنندۀ ماست. ما اینجاییم تا به شما کمک کنیم؛ آنلاین سازه همراه شما تا پلۀ آخر!

اطلاعات لازم برای خرید ورق روغنی

  • کارخانه‌های تولید کننده ورق روغنی در ایران: فولاد مبارکه، هفت الماس، فولاد غرب، فولاد درخشان.
  • محصولات وارداتی: واردات ورق‌های روغني به ایران از کشورهایی مانند روسیه (MMK)، قزاقستان، کره، چین و هند (ایثار) انجام می شود.
  • st13، st12 و st14 جزء استانداردهای ورق‌ روغني هستند و هر یک کاربردهای خاص خود را دارند (ساختمان سازی، پرسکاری و ...). جهت مشاوره و بهترین و مناسب ترین انتخاب، با توجه به نیاز کاری خود، با کارشناسان شرکت مهندسی آنلاین سازه تماس بگیرید. 66396090 - 021

ورق روغنی چیست؟

ورق‌ روغني (oiled steel plate/ sheet) صفحه ای فلزی با ظاهری براق و روغنی است. این محصول طی فرایند نورد سرد تولید شده و سپس روغن کاری می‌شود تا از زنگ زدگی آن جلوگیری گردد. نورد سرد باعث می‌شود تا کیفیت این صفحۀ فلزی بالاتر رود. ورق روغنی به ورق سرد نیز معروف است. از فولاد نورد سرد اغلب برای کاربردهای دقیق‌تر فنی یا در مواردی که زیبایی شناسی مهم است استفاده می‌شود.

ورق روغنی فولادی چیست؟

 

انواع ورق روغنی

با توجه به نوع آلیاژ (درصد کربن، تیتانیم، منگنز و سایر عناصر) مورد استفاده و نوع عملیات حرارتی در زمان تولید، ورق‌های روغني به لحاظ مقاومت در برابر کشش، در سه دسته طبقه‌بندی می‌شوند: معمولی (st12)، نیمه کششی (st13)، و فوق کششی (st13). ورق روغنی لعاب پذیر (EK2) و QSTE که از جنس استنلس استیل است نیز از دیگر انواع oily sheetها هستند. از EK2 در ساخت لوازم خانگی استفاده می‌شود.

1- ورق روغنی st12

لیست قیمت ورق روغنی st12 را در جداولی که در پایین این صفحه درج شده است مشاهده کنید. این گرید، پرکاربردترین گرید ورق روغنی است و در ساختمان‌سازی کاربرد دارد. به طور کلی، روغنی که برای روغنکاری پلیت‌ها استفاده می‌شود، تاریخ انقضا دارد. پلیت روغنی St12 به اندازۀ 45 درجه قابلیت خمش دارد و تاریخ انقضای آن حدود 18 ماه است.

2- ورق روغنی st13

پلیت روغنی st13 تا 90 درجه قابلیت خمش داشته و تاریخ انقضای آن حدود 8 ماه است. از این محصول می‌توان برای پرسکاری‌های کم عمق استفاده کرد. مقاومت متوسط در برابر کشش و قابلیت جوشکاری، از ویژگی‌های st13 است. فرایند اکسیژن زدایی از فولاد گرید st13، با استفاده از عنصر آلومینیوم صورت می‌گیرد. پس از انجام اکسیژن‌زدایی، نوبت به تولید پلیت از شمش یا بیلت فولادی است. سپس پلیت‌ها روغنکاری می‌شوند.

3- ورق روغنی st14

st14 قابلیت کشسانی بالایی داشته و مقاومت بسیار خوبی در برابر تنش‌های کششی دارد. بنابراین، می‌توان آن را به طور کامل خم کرد. به همین دلیل، بهترین گرید ورق‌های روغني برای پرسکاری‌های عمیق محسوب می‌شود. این گرید در زمان تولید، با آلومینیوم اکسیژن‌زدایی می‌شود. همه این ویژگی‌ها همراه با قابلیت خوب برای جوشکاری، st14 را به یکی از بهترین گزینه‌ها برای استفاده در صنعت، به ویژه صنعت ساخت خودرو تبدیل کرده است. تاریخ انقضای آن 8 ماه است.

قیمت ورق روغنی st14 را می‌توانید در جداولی که در ادامه همین صفحه آورده شده است ببینید. جهت استعلام لحظه‌ای قیمت ها، با شماره 66396090-021 تماس بگیرید.

مشخصات و قیمت ورق روغنی st12,st13,st14

 

مشخصات ورق روغني

ورق فولادی روغنی بر خلاف ورق سیاه، طی نورد سرد تولید می‌شود و به دلیل کیفیت خوب و شفافیت سطح، در سطوح بیرونی یا خارجیِ تجهیزاتِ صنعتی و ساختمان‌ها استفاده می‌شود. قابلیت کشش بدون شکست و از هم گسیختگی، از ویژگی‌های بارز ورق‌های روغنی است. st13 ،st12 و st14 جزء استانداردهای oily steel plate هستد. این‌ها استانداردهای DIN آلمان هستند که در آن، نام استاندارد ترکیبی از یک علاومت و یک عدد است. St از واژۀ آلمانی Stahl به معنی فولاد (steel) گرفته شده است. عددی که در کنار استاندارد نوشته می‌شود، نشان دهندۀ حدأقل مقاومت کششی است. از دیگر مشخصات oily steel plateها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مقاومت بالا در برابر فشار و وزن زیاد.
  • کیفیت بالا.
  • جلای ظاهری خوب.
  • مزیت اقتصادی (استفاده از متریال کم برای تولید).

 

مشخصات مکانیکی و ترکیب شیمیایی

مشخصات مکانیکی ورق های روغنی چیست؟

مشخصات شیمیایی ورق های روغنی

ابعاد و وزن ورق روغني

  • ضخامت استاندارد: 0.3 – 3 میلیمتر
  • عرض استاندارد: 100 – 125 سانتی متر
  • فرمول محاسبه وزن ورق روغنی: طول (متر) * عرض (متر) * ضخامت (میلیمتر) * 7.85= وزن (کیلوگرم)

ابعاد و جدول وزنی ورق های روغنی

 

کاربرد

کیفیت خوب توأم با ظاهر مناسب، کاربرد oiled steel plate را به عنوان محصولی که برای مصارف مربوط به ظواهر کاربرد دارد، مناسب کرده است. ورق روغنی از ورق سیاه ساخته شده و خود پایۀ تولید ورق رنگی و پروفیل مبلی (پروفیل سبک) است. برخی از دیگر کاربردهای آن عبارتند از:

  • صنعت هوا فضا.
  • ساختمان سازی.
  • ساخت مخازن آب.
  • ساخت مخازن سوخت.
  • ساخت انواع قطعات صنعتی.
  • ساخت بدنه خودروها (St13).
  • ساخت قطعات خودروها (مثل ساخت فیلتر اتومبیل از St14).
  • ساخت لوازم خانگی مثل ماکروفر، اجاق گاز، کابینت و یخچال فریزر.
  • ساخت پنکه سقفی، تخته وایت برد، کابین آسانسور، کابین کانکس.

 

نحوۀ تولید oily steel plate چگونه است؟

برای تولید ورق روغنی، از پلیت سیاه که خود طی فرایند نورم گرم تولید شده است، استفاده می‌شود. در ابتدا، ورق سیاه با ضخامت بالاتر اسیدشویی می‌شود (تولید ورق اسید شویی). در فرایند اسیدشویی، پولک‌های سطح ورق که باعث رنگ سیاه آن می‌شود، از بین می‌رود. سپس نوبت به نورد سرد می‌رسد؛ ضخامت صفحات در این مرحله کم می‌شود. در نهایت نیز صفحۀ تولید شده را روغنکاری می کنند. روغنکاری عبارت است از پاشیدن یک روانساز بر روی غلتک‌ها یا ورق.

دو مکانیسم برای روغنکاری وجود دارد:

  1. روغنکاری مخلوط.
  2. روغنکاری هیدرودینامیک.

مکانسیم روغنکاری غالب در نورد سرد، روغنکاری مخلوط است. در مواردی که میزان زبری سطح بسیار مهم باشد، از همین روش استفاده می شود. سطح پلیت حاصل از روغنکاری مخلوط، براق و درخشان خواهد شد.

روند سرعت تولید ورق‌ روغني در روش هیدرودینامیک، بیشتر است. در روغنکاری به روش هیدرودینامیک، همواره یک زبری بر روی سطح باقی می ماند که ممکن است در موارد خاصی قابل قبول نباشد. سطح ورق روغنی حاصل از این مکانیسم، تیره و مات خواهد بود.

روغنکاری مزیت هایی را به همراه دارد؛ از جمله:

  • باعث کم شدن اصطکاک بین ورق و غلتک شده و به این ترتیب سایش غلتک کم می‌شود.
  • با کاهش اصطکاک، دمای غلتک و ورق نیز کاهش می‌یابد.
  • نیروی نورد را کاهش می‌دهد.
  • از زنگ زدن ورق جلوگیری می‌کند.

 

هیدروفرمینگ روشی برای شکل دهی فنی‌ تر و بهتر ورق‌ های روغني

همانطور که قبلاً گفته شد، از ورق روغنی در صنعت هواپیما سازی و خودروسازی نیز استفاده می‌شود. صنایعی که می‌توان گفت به دقت بالاتری برای تولید قطعات فلزی اولیه نیاز دارد. هیدروفرمینگ روشی نوین است. در این روش، برای ایجاد کشش در ورق، بجای نیروهای مکانیکی سنتی، از فشار مایع استفاده می‌شود. فشار سیال، خاصیت انبساط مواد را بیشتر کرده و امکان ایجاد فشار در جهت هایی غیر از جهت تشکیل را فراهم می‌کند. همین امر، ویژگی‌های مثبت بیشتر و برجسته‌تری را به محصول می‌بخشد.

محصولاتی که با استفاده از این روش تولید می‌شوند، قدرت تحمل بسیار بیشتری در برابر تنش‌های کششی دارند و رفتار یکنواخت‌تری را در حین کشش نشان می‌دهند. در کل، می‌توان گفت کیفیت پلیت‌های حاصل از این روش بالاتر است و در نتیجه بهره‌وری بیشتری دارند. حجم تولید در این روش کم است اما در عوض، محصولاتی قوی‌تر، سخت‌تر و سبک‌تر تولید می‌شود. هزینه این روش برای تولیدات در حجم زیاد، مقرون به صرفه است.

نحوه تولید ورق روغنی چگونه است؟

 

روغن استاندارد برای تولید ورق روغنی چه مشخصاتی دارد؟

روغن نورد به عنوان یک محصول اختصاصی به فروش می‌رسد. شرکت های تولید کنندۀ این محصول، فرمولاسیون مختص به خود را در ساخت آن دارند. پایداری و تثبیت، از مهمترین ویژگی‌های یک روغن ایده‌آل است. یکی از مزیت‌های ماندگاری روغن بعد از خروج ورق از دستگاه و ناحیۀ کار این است که زنگ زدن محصول را به تأخیر می‌اندازد. روغن ایده آل نورد سرد باید ویژگی‌های زیر را نیز داشته باشد:

  • گرانروی مناسب و استاندارد داشته باشد.
  • استفاده از آن چه به صورت خالص و چه به صورت امولسیون، آسان باشد.
  • سمی نباشد و به راحتی قابل تمیز کردن از دستگاه باشد.
  • حاوی مواد آنتی اکسیداسیون باشد.
  • حاوی باکتری کش باشد تا از رشد باکتری در سطوح جلوگیری کند.

کارخانه های تولید کننده

اگر در صدد خرید پلیت روغنی هستید، می‌توانید تولیدات داخلی و خارجی این محصول را ثبت سفارش کنید. برخی از محصولات برند کارخانه‌های داخل عبارتند از:

  1. ورق روغنی فولاد مبارکه
  2. هفت الماس
  3. فولاد غرب
  4. فولاد درخشان اراک

برای خرید برندهای خارجی می‌توانید محصولاتی را که از کشورهای کره، چین، هند و قزاقستان وارد می‌شوند را سفارش دهید. جهت استعلام قیمت، سفارش و خرید، با شماره تلفن 66396090 - 021 تماس بگیرید.