کانکریت متراکم غلتکی مقاومت چندان بالایی ندارد و از آن بیشتر به عنوان ماده پر کننده استفاده میشود. بتون متراکم غلتکی، بتن لاغر است و به کمک وسایل سنگین، مانند غلتک متراکم میشود. مقدار سیمانی که برای ساخت آن لازم است، به طور قابل توجهی کمتر از سایر بتونهاست.
13- کانکریت استامپی (Stamped Concrete)
همان بتون معمولی با اندکی تفاوت است و بیشتر برای اهداف معماری استفاده میشود. برای کف بوستانها و باغها، این بتون را قالب بندی کرده و از آن استفاده میکنند. در مواردی که نیاز به بتون رنگی باشد، به آن رنگدانه اضافه میکنند تا ظاهری جذابتر به خود گیرد.
14- کانکریت پمپی (Pumped Concrete)
از Pumped Concrete برای ساختمانهای بلند مرتبه که انتقال بتن فقط با پمپ امکانپذیر است، استفاده میشود. این کانکریت از موادی ساخته می شود که در زمان انتقال به آسانی قابل اجرا باشد. اندازۀ ترکیبات ساخت این کانکریت باید به حد کافی ریز باشد تا تخلیه آن از پمپ آسانتر انجام شود.
15- کانکریت وکیوم (Vacuum Concrete)
این کانکریت نسبت به سایر کانکریتها، حاوی مقادیر بیشتری از آب است. سپس مخلوط حاصل در قالب کار ریخته میشود. آب اضافی با کمک پمپ وکیوم از ترکیب بتن خارج شده و به همین دلیل است که به آن بتن وکیوم گفته میشود. در مقایسه با بتن معمولی که پس از 28 روز به مقاومت فشاری میرسد، کانکریت وکیوم برای رسیدن به مقاومت فشاری، به 10 روز نیاز دارد.
16- بتن نفوذپذیر (Permeable Concrete)
Permeable Concrete به گونهای ساخته میشود که آب بتواند از آن عبور کند. میزان تخلخل آن 15 – 20 درصد است. از کانکریت نفوذپذیر در مناطقی استفاده میشود که مسئلۀ رواناب یا طغیان آب، یک مشکل اساسی محسوب میشود.
17- شاتکریت (Shotcrete)
شاتکریت نوعی بتون است که به همان روش تهیه بتون معمولی ساخته میشود. اما روش استفاده از آن متفاوت است. شاتکریت را به کمک فشار هوا و از سر لوله به محلهای مورد نظر انتقال میدهند. به همین دلیل به آن شاتکریت یا بتن پاششی (افشانهای) میگویند. مزیت این تکنیک آن است که فشردهسازی بتون و انتقال آن در محل مورد نظر، به طور همزمان صورت میگیرد. شاتکریت به تقویت سنگ کمک میکند.