قیمت پروفیل مبلی (سبک)

قیمت پروفیل سبک (مبلی)، مشخصات و جدول وزنی آن

قیمت پروفیل سبک (مبلی) مشهد، جهان، تبریز، اصفهان و علویجه در جدول قیمت روز این محصول در ادامه همین صفحه لیست شده است. وزن هر شاخه بستگی به ضخامت ورقی دارد که برای ساخت استفاده شده است. ضخامت و وزن کم و ظرافت و زیبایی، از مشخصات اصلی این پروفیل‌ها است؛ ضخامت آن‌ها بین 0.6 تا 1.5 میلیمتر بوده و در شاخه‌های 6 متری تولید می‌شود. از کاربردهای این محصولات می‌توان به استفاده از آن‌ها در مبلمان و تختخواب، ساخت لوازم خانگی و تولید لوله اگزوز و بدنه فرمان خودروها اشاره کرد.

ظاهر زیبا و کیفیت و قابلیت فرم‌پذیری خوب این پروفیل را، آن‌ها را از سایر پروفیل‌ها متمایز کرده است. جوشکاری پروفیل مبلی به روش‌های مختلفی انجام می‌شود که بهترین آن، روش MIG است.

استعلام قیمت پروفیل سبک

قیمت پروفیل مبلی بر اساس قیمت ورق روغنی تغییر می‌کند. با توجه به اینکه ورق روغنی خود از ورق سیاه تهیه و تولید می‌شود، می‌توان گفت قیمت این محصولات به نوعی به قیمت ورق سیاه نیز وابسته است. علاوه بر مواد اولیه، ضخامت نیز در قیمت خرید مؤثر است. به این ترتیب که قیمت انواعی که در ضخامت 0.6 تولید می‌شود، بیشتر از ضخامت 1.5 میل است. به طور کلی، هزینه خرید پروفیل سبک نسبت به انواع دیگر قوطی‌ها کمتر تمام خواهد شد. زیرا ضخامت این محصولات کم است و از متریال کمتری در ساخت و تولید آن‌ها استفاده می‌شود. در مواردی که نوع واردتی را سفارش دهید، هزینه‌های گمرک را نیز باید در نظر داشته باشید. نرخ ارز و هزینه گمرک بر قیمت نهایی تأثیرگذار است.

جهت خرید با قیمت مناسب، از طریق شرکت مهندسی آنلاین سازه اقدام کنید. تأمین بی واسطه این محصول قیمت نهایی را برای شما مقرون به صرفه خواهد کرد؛ بخصوص اگر خریدتان در حجم زیاد است. خدمات برش و جوشکاری نیز در صورت خواست مشتری انجام می‌گردد. شما می‌توانید وجه نهایی محصول خریداری شده را در زمان دریافت بار پرداخت کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر و همچنین دریافت مشاوره با کارشناسان ما تماس بگیرید: 90000011

قیمت پروفیل سبک کارخانه های تولید کننده

  • کارخانه صبا
  • پروفیل سبک کارخانه ساوه
  • خاور صنعت هما
  • توسعه فولاد ساب

قیمت روز مقاطع تولیدی هر یک از کارخانه های فوق ممکن است اندکی متفاوت از دیگری باشد. جهت استعلام قیمت روز پروفیل های مبلی با ما تماس بگیرید: 90000011

پروفیل مبلی (سبک) چیست؟

به طور کلی، قوطی پروفیل به مقاطع فلزی توخالی با سطح مقطع مربع – مستطیل گفته می‌شود که در اندازه و ضخامت‌های مختلف تولید می‌شود. در صورتیکه ضخامت این مقاطع کمتر از 2 میلیمتر و بین 0.6 تا 1.5 میلیمتر باشد، دسته‌ای از قوطی‌ها به نام پروفیل سبک تولید شده است. این محصول، با عنوان پروفیل مبلی نیز شناخته می‌شود. چنانچه با سطح مقطع دایره‌ای شکل تولید شوند، در دسته لوله مبلی قرار می‌گیرند. شناسایی پروفیل مبلی با سطح یکپارچه و ظاهر براق و زیبا، چندان سخت نیست! پلیت روغنی که جهت ساخت آن‌ها استفاده می‌شود، از گرید st12 و st14 است. St12 و st14 گرید ورق‌های کششی و کشش عمیق هستند و شکل‌پذیری خوبی دارند. همین امر سبب می‌شود تا پروفیل‌های مبلی نیز خاصیت خم‌پذیری بسیار خوبی داشته باشند و شکل دهی به آن‌ها آسان باشد.

پروفیل سبک یا پروفیل مبلی چیست؟

 

مشخصات پروفیل سبک چیست؟

  • سبک هستند.
  • ظرافت بیشتری در آن‌ها دیده می‌شود.
  • در شاخه های 6 متری تولید می‌شوند.
  • قطر، ضخامت و ابعادشان دقیق است و از این نظر قابل اعتماد هستند.
  • سطح این محصولات هم به لحاظ ظاهری و هم به لحاظ عملکردی با کیفیت است.
  • در برابر خوردگی و فرسایش مقاومت خوبی دارند. این خاصیت ناشی از عملیات آبکاری است که بر روی آن‌ها انجام می‌گیرد.
  • شکل سطح مقطع این محصولات مربع، مستطیل، دایره یا ترکیبی از آن هاست. انواع با سطح مقطع مربع و مستطیل، رایج‌تر است.

جهت استعلام قیمت روز پروفیل سبک با کارشناسان ما تماس بگیرید: 90000011

مشخصات پروفیل سبک چیست؟

 

تفاوت پروفیل سبک با دیگر پروفیل ها

پروفیل مبلی با پروفیل های دیگر و از جمله پروفیل های سنگین، در موارد زیر تفاوت دارد:

  • وزن این محصولات کمتر پروفیل‌های معمولی است؛ این امر ناشی از ضخامت کمتر ورقی است که در ساخت آن‌ها استفاده می شود.
  • برای تولید پروفیل‌های سنگین از ورق سیاه و برای تولید انواع مبلی از ورق روغنی استفاده می شود.
  • قیمت نهایی هر شاخه پروفیل سبک نسبت به انواع معمولی و سنگین، کمتر تمام خواهد شد.
  • دقت ابعادی آن‌ها بالاتر از سایر پروفیل‌هاست.
  • قابلیت آبکاری و رنگ کاری دارد.
  • کیفیت سطحی و فرم‌پذیری خوبی دارد.

جوشکاری پروفیل مبلی

جوشکاری پروفیل مبلی به روش‌های مختلفی قابل انجام است؛ از جمله:

  1. جوشکاری قوسی با گاز تنگستن یا تیگ (TIG WELDING)
  2. جوشکاری قوسی با گاز محافظ (GMAW/MIG)
  3. جوشکاری قوسی با الکترود (SMAW)

1- جوشکاری پروفیل سبک به روش تیگ

جوشکاری با گاز تنگستن (Tungsten Inert Gas) که به جوشکاری قوسی با گاز تنگستن (GTAW نیز معروف است یک فرایند جوشکاری قوسی است که در آن، روند جوش با یک الکترود از جنس تنگستن انجام می‌شود. این روش جوشکاری به اختصار تیگ خوانده می‌شود. در جوشکاری تیگ، یک قوس بین الکترود تنگستن و قطعه کار تشکیل می‌شود. این روش برای جوشکاری دقیقی و با کیفیت بالا، ایده‌آل است. از آنجا که در حین جوشکاری الکترود مصرف نمی‌شود، نیازی به متعادل نگه داشتن گرمای ورودی از قوس نیست. برای جوشکاری تیگ از گازهای محافظی مانند آرگون، مخلوط آرگون با هیدروژن، هلیوم و مخلوط هلیوم با آرگون استفاده می‌شود. از این میان، آرگون کاربردی‌تر است. زیرا قابلیت جوشکاری طیف وسیعی از مواد از جمله فولاد، استنلس استیل، آلومینیوم و تیتانیوم را داراست.

2- جوشکاری با گاز محافظ

جوشکاری GMAW یا MIG (Gas Metal Arc Welding ) بهترین و محبوب‌ترین روش جوشکاری پروفیل سبک و نازک و همچنین ورق‌های نازک است. روشی ساده، اقتصادی و دما پایین. در این روش جوشکاری، با گازی مانند آرگون، هلیوم یا مخلوطی از آن‌ها، از قوس محافظت می‌شود. الکترودها نیز دارای deoxidizerهایی هستند که از اکسیداسیون جلوگیری می‌کنند. بنابراین می توانید چندین لایه را جوش دهید.

3- جوشکاری پروفیل مبلی با الکترود

جوشکاری به روش Shielded metal arc welding (به اختصار SMAW) یک روش جوشکاری دستی است. جریان متناوب یا جریان مستقیم بین الکترود و فلز پایه گرمای مورد نیاز ایجاد می‌کند و یک قوس تشکیل می‌شود. جوشکاری با الکترود رایج ترین روش جوشکاری در ایالت متحده آمریکاست. این روش برای جوشکاری آهن و آلیاژ فولاد کارآمد است.

کاربرد پروفیل مبلی (سبک) چیست؟

  • استفاده در اجزای مختلف مبلمان، میز و صندلی و تختخواب.
  • قطعات خودرو، موتور سیکلت، دوچرخه.
  • محصولات فرفورژه.
  • تابلوهای تبلیغاتی.
  • لوازم خانگی.

کاربرد پروفیل سبک (مبلی) چیست؟

 

نحوه تولید و تأثیر آن بر قیمت پروفیل سبک

همانطور که قبلاً گفته شد، برای ساخت پروفیل‌های مبلی، به پلیت روغنی نیاز است. دو روش برای تولید همه انواع پروفیل‌ها، از جمله پروفیل مبلی وجود دارد:

  1. روش مستقیم. در این روش، ورق از قالب‌های مخصوص عبور داده می‌شود تا به شکل پروفیل درآید. محصولات ناشی از این روش، ابعاد دقیق تر و کیفیت بالاتری دارند.
  2. روش غیر مستقیم. در این روش، پروفیل با استفاده از روش‌های شکل‌دهی تولید می‌شود. کیفیت محصولات ناشی از این روش، از نظر اضلاع و به انحنای سطح، کمتر است. در نتیجه، قیمت پروفیل سبک که به روش غیر مستقیم تولید می‌شود، اندکی پایین‌تر است.

روش ساخت و تولید پروفیل مبلی به شرح زیر است:

  1. برش: کویل یا رول پلیت رروغنی به بخش نوار بُری منتقل می‌شود تا در اندازه عرضی مورد نظر برش داده شود.
  2. رول: پلیت های برش خورده مجدداً رول می‌شوند تا به واحد یا بخش شکل دهی منتقل شوند.
  3. اعوجاج گیری: در بخش شکل دهی، پلیت‌ها از میان دو غلتک عبور می‌کنند. در این زمان، نیروی بسیار زیادی بر آن‌ها وارد می‌شود تا هر گونه اعوجاج احتمالی موجود در پلیت‌ها گرفته شده و از بین برود.
  4. شکل دهی: پس از اعوجاج گیری، نوبت به شکل‌دهی به پلیت‌هاست. این شکل‌دهی از طریق قالب‌گیری انجام می‌شود. در واحد شکل‌دهی، ورق ابتدا به صورت لوله در می‌آید؛ سپس مقطع آن به شکل مربع یا مستطیل تغییر داده می‌شود.
  5. جوشکاری: بعد از این مراحل، نوبت به جوشکاری است. درزهای موجود در محصول تولید شده، با جوشکاری بسته می‌شود.
  6. خنک کاری: قسمت‌هایی که جوشکاری می‌شوند، باید خنک شوند. سرعت فرایند خنک کاری باید متوسط باشد؛ نه آنقدر کند باشد که محصول نرم شود و نه آنقدر سریع باشد که محصول ترد و شکننده گردد. شستشو و خنک کاری با محلول آب و صابون انجام می‌شود.
  7. خشک کردن: پس از شستشو و خنک کاری، مقطع تولید شده باید حتماً خشک شود. ابتدا محلول باید از داخل پروفیل‌ها به طور کامل تخلیه شود، سپس فرایند خشک کردن صورت گیرد. این کار از زنگ زدگی محصولات تولید شده جلوگیری می‌کند.
  8. بُرش‌کاری: محصول تولید شده در شاخه‌های شش متری برش داده شده، بسته‌بندی می‌شود و به بازار عرضه می‌گردد.

پروفیل مبلی بدون درز

در نهایت لازم به ذکر است که پروفیل سبک، بدون درز جوش نیز تولید می‌شود. واضح است که در این صورت نیاز به جوشکاری نیست. تفاوت انواع بدون درز و انواع درز دار در موارد زیر است:

  1. مقاومت و استحکام محصولات بدون درز نسبت به محصولات درز دار بالاتر است. در نتیجه قیمت پروفیل سبک بدون درز اندکی بالاتر از انواع درز دار است.
  2. برای تولید محصولاتی با قطر و اندازه دیواره بزرگ‌تر، فقط می‌توان از روش درزدار استفاده کرد.

جدول وزنی پروفیل مبلی

وزن پروفیل مبلی با ضخامت و ابعاد مختلف موجود در بازار، در جدول زیر درج شده است. بر اساس این جدول وزنی، وزن یک پروفیل مبلی با ابعاد 10*10 و ضخامت 1.5 میل، 2.8 کیلوگرم است. از میان ضخامت‌های موجود برای تولید این محصول، قیمت پروفیل سبک ضخامت 0.6 از بقیه بالاتر است. زیرا روند تولید آن طولانی‌تر است و در زمان تولیدِ آن، ضایعات بیشتری ایجاد می‌شود.

جدول وزنی پروفیل سبک (پروفیل مبلی)

اطلاعاتی راجع به کارخانه های تولید کننده

1- کارخانه لوله پروفیل سپنتا

سپنتا یکی از قدیمی‌ترین شرکت‌ها و کارخانه‌های لوله پروفیل مبلی است. قدمت تأسیس شرکت سپنتا به سال 1339 بر می‌گردد. ظرفیت تولید کارخانه سپنتا به 140 هزار تن در سال می‌رسد.

2- قیمت پروفیل سبک کارخانه ساوه

کارخانه پروفیل ساوه در سال 1354 در استان مرکزی و با هدف ساخت و تولید انواع لوله پروفیل‌های فولادی راه اندازی شد. ظرفیت تولید محصولات کارخانه ساوه، در سال به 50.000 تُن می‌رسد. محصولات تولیدی کارخانه ساوه، حجم انبوهی از مصرف مورد نیاز کشور را تأمین می‌کند و بخشی از آن نیز برای صادرات ارسال می‌گردد. جهت استعلام قیمت پروفیل مبلی ساوه، با ما تماس بگیرید: 90000011

3- پروفیل سبک کارخانه خاور صنعت هما

خاور صنعت هما از دیگر کارخانه‌هایی است که در ساخت و تولید و البته صادرات قوطی سبک در ایران فعالیت دارد. آغاز فعالیت این کارخانه به سال 1377 و آغاز صادرات محصولات آن، به سال 1388 بر می‌گردد. محصولات کارخانه خاور صنعت هما در قطعه‌سازی، صنعت ساخت خودرو، تولید مبلمان و تولید لوازم خانگی مورد استفاده قرار دارد. پروفیل‌های مبلی تولید این کارخانه دارای مشخصه‌های زیر است:

ضخامت 0.4 تا 1.5 میلیمتر؛ قطر 10 تا 76 میلیمتر.

عوامل مؤثر بر قیمت روز پروفیل سبک

  • قیمت ورق‌های پایه برای تولید این محصول (ورق سیاه و روغنی)
  • ضخامت؛ به عنوان مثال قیمت پروفیل سبک ضخامت 1.5 میلیمتر کمتر از ضخامت 0.6 میل است.
  • قیمت ارز و دلار و نوسانات آن که متأسفانه بر قیمت تمامی مقاطع فولادی بیشترین تأثیر را دارد.
  • هزینه حمل و نقل و ارسال محصول به محل مورد نظر مشتری.

قیمت پروفیل مبلی (سبک)
مبلی
جزئیات قیمت
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 52270 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان
تماس بگیرید
detail 53640 تومان
detail تماس بگیرید
detail 53640 تومان