قیمت قوطی پروفیل ساختمانی

قیمت قوطی پروفیل ساختمانی و مشخصات آن ها

قیمت قوطی پروفیل با توجه به نوع (ساختمانی یا صنعتی)، کاربرد و کارخانه تولید کننده متفاوت است. پروفیل‌های ساختمانی در ضخامت 2 تا 4 میلیمتر و انواع صنعتی در ضخامت 5 تا 10 میل تولید می‌شود. جهت خرید انواع پروفیل صنعتی و ساختمانی از جمله چهارچوب فرانسوی، لنگه دری، سپری، کلافی، مرکب و غیره با کارشناسان فروش آنلاین سازه تماس بگیرید. مجموعه آنلاین سازه محصول مورد نظر شما را در ابعاد و سایز مورد نظرتان با نازل‌ترین قیمت عرضه می‌دارد. با توجه به تنوع زیاد پروفیل‌ها، چه به لحاظ جنس و چه به لحاظ کاربرد، به منظور بهترین انتخاب، از مشاوره با کارشناسان فروش ما بهره ببرید.

 

راهنمای خرید قوطی پروفیل از آنلاین سازه

  • لیست قیمت پروفیل ساختمانی جهان در جدولی (در پایان مقاله) ارائه شده است. چنانچه سایز، نوع یا برند قوطی پروفیل مورد نظر شما در این جدول وجود ندارد، جهت دریافت قیمت، با شماره 66396090 – 021 تماس بگیرید. با کارشناسان شرکت مهندسی آنلاین سازه در ارتباط باشید و سؤالات خود را مطرح کنید و مشاوره رایگان کارشناسان ما را از دست ندهید.
  • محصول مورد نظر شما شامل گارانتی و گواهینامه اصالت بار است و طیّ یک روز کاری به دست‌تان خواهد رسید.
  • امکان عودت بار تا دو روز کاری وجود دارد (بجز مواردی که خم‌کاری یا برش‌کاری صورت گرفته است).
  • قیمت موجود در جداول، قیمت محصول است و هزینه حمل و نقل و انبار بر عهده مشتری می‌باشد.
  • در صورتیکه باربریِ محصول سفارش داده شده، بر عهده آنلاین سازه باشد، مشتری می‌تواند از لحظه تحویل بار به مدت 24 ساعت، نقوص به وجود آمده طی باربری را گزارش دهد تا کارشناس مربوطه جهت رفع آن اقدام کند.
  • بسته بندی پروفیل به صورت بندیل انجام می‌شود. وزن بندیل‌ها بین 1 تا 2 تُن متغیر است.
  • امکان ارسال بار به سراسر کشور وجود دارد.
  • امکان پرداخت نهایی وجه در محل تحویل بار، جهت اطمینان و افزایش رضایت خاطر مشتری، وجه تمایز ماست.

 

کارخانه های تولید کننده قوطی پروفیل در ایران

از کارخانه‌های تولید کننده قوطی پروفیل در ایران، می‌توان به پروفیل پرشین، یزد، علویجه، اصفهان، زاگرس، کارخانه جهان پروفیل و کارخانه هیربد اشاره کرد.

با توجه به اینکه پروفیل ها از انواع پلیت‌ها ساخته می‌شوند، نوسان قیمت پلیت‌ها از جمله قیمت ورق سیاه، قیمت ورق روغنی و قیمت ورق گالوانیزه بر قیمت پروفیل مؤثر است.

 

نحوه محاسبۀ وزن پروفیل چگونه است؟

محاسبه وزن پروفیل: (ضخامت (mm) × 6 × محیط (mm) ÷ 1000) × 7.85

Square tube weight (kg)= (Thickness (mm) × 6 × perimeter (mm) ÷ 1000) × 7.85

 قوطی پروفیل چیست و چه کاربردهایی دارد؟

قوطی پروفیل (به انگلیسی: Steel Box / tube) به لوله های فلزی توخالی، با سطح مقطع مربع یا مستطیل گفته می‌شود که از فلزاتی با جنس های مختلف و با سطح مقطع استاندارد تولید می‌شوند. کاربرد آن‌ها در صنعت، ساختمان سازی و راه سازی است. قوطی پروفیل ها از نظر کاربرد، به دو دسته کلی پروفیل های صنعتی و پروفیل های ساختمانی تقسیم می‌شوند. انواعی که در مقیاس و سطح مقطع کوچک تولید می‌شوند، بیشتر به عنوان قاب یا چهارچوب درب و پنجره‌ و نرده‌ها کاربرد دارد و انواع با مقطع بزرگ‌تر در ساخت ستون‌ها و اسکلت‌ فلزی ساختمان ها استفاده می‌شود. قوطی پروفیل‌ها را در صنایع پزشکی، جهت ساخت وسایل و تجهیزات پزشکی و ساخت وسایل حمل بیمار و حمل مصدوم نیز می‌بینیم!

قوطی پروفیل چیست؟

 

دسته بندی قوطی پروفیل‌ها

دسته بندی‌های مختلفی می‌توان برای پروفیل‌ها در نظر گرفت. بر این اساس، انواع مختلفی از پروفیل ها وجود دارد که در ادامه توضیح داده شده است.

  1. دسته بندی بر اساس شکل ظاهری (پروفیل‌های باز یا بسته).
  2. دسته بندی بر اساس متریال و جنس فلز.
  3. دسته بندی بر اساس کاربرد (صنعتی و ساختمانی).
  4. دسته بندی بر اساس روش تولید.

 

انواع قوطی پروفیل‌های موجود در بازار

پروفیل ها به طور کلی به دو دستۀ پروفیل های باز و بسته تقسیم می‌شوند:

  1. پروفیل‌ های باز: شامل نبشی، ناودانی، تیرآهن، هاش، سپری، چهارچوب فرانسه، پروفیل ریلی و پروفیل Z است.
  2. پروفیل‌ های بسته: پروفیل‌های بسته، به قوطی پروفیل معروف هستند، با این عنوان شناخته شده و معمولاً با سطح مقطع مربع یا مستطیل تولید می‌شوند. پروفیل مبلی، پروفیل سپری، لنگه دری و کلافی در این دسته قرار دارند. لوله مانیسمان و لوله داربستی نیز جزء این گروه هستند.

شکل شماتیک از پروفیل لنگه دری، پروفیل سپری و پروفیل تک لبه

 

انواع پروفیل بر اساس متریال و جنس فلز

  • پروفیل آهن.
  • پروفیل کامپوزیتی.
  • پروفیل استنلس استیل: برای ساخت آن از ورق استیل 304 و ورق استیل 316 استفاده می‌شود.
  • قوطی پروفیل آلومینیوم: از ورق آلومینیوم ساخته می‌شود؛ مقاومت بالایی در برابر خوردگی داشته، نسوز است و کاربرد زیادی در ساخت درب و پنجره دارد.
  • قوطی پروفیل گالوانیزه: از ورق گالوانیزه ساخته می‌شود؛ سبک است و گزینه مناسبی برای پنجره‌های عایق صدا و حرارت است. به همین دلیل در ساخت پنجره‌های دوجداره UPVC حرف اول را می‌زند. مقاومت در برابر خوردگی، بر محبوبیت این محصول افزوده است.

 

انواع قوطی پروفیل بر اساس کاربردشان

1- پروفیل صنعتی

خواص مکانیکی و الکترونیکی، اهمیت ویژه‌ای در ساخت پروفیل‌های صنعتی دارد. این محصولات در صنایع خودرو سازی، نظامی و... کاربرد دارد. مراحل ساخت آن‌ها بسیار حساس است و می‌بایست از استانداردهای لازم پیروی کند. تکنولوژی مدرن و نیاز به دستگاه‌های خاص، حرف اول را در تولید پروفیل صنعتی می‌زند. از این رو، بسیاری از پروفیل‌های صنعتی در ایران قابل تولید نیست!

2- پروفیل ساختمانی

برخلاف پروفیل‌ صنعتی که برای ساخت و تولید نیاز به ابزار دقیق و خاص دارد، بیشتر پروفیل‌های ساختمانی را می‌توان در کارگاه ها ساخت. پروفیل‌های آلومینیومی که در ساخت درب و پنجره استفاده می‌شود، در دسته قوطی‌های ساختمانی قرار دارد. برای تولید آن‌ها می توان از روش های نورد سرد، گرم و مرکب استفاده کرد.

قوطی پروفیل ساختمانی

 

انواع قوطی پروفیل بر اساس روش تولید

  • پروفیل نورد گرم: از نورد گرم شمش فولادی ساخته شده و قوطی شکل هستند.
  • پروفیل نورد سرد: از خم کاری و پرس ورق فولادی ساخته می‌شود، از نظر ظاهری مشابه ناودانی است و فقط در کارهای ساختمانی سبک کاربرد دارد.
  • پروفیل مرکب: از اتصال پروفیل نورد گرم و نورد سرد حاصل می‌شود. پروفیل مرکب استفاده‌های صنعتی دارد. تنوع در شکل های تولید شده، وزن کم، استقامت بالا و دوام طولانی مدت، از مزایای پروفیل‌های مرکب است.

 

پروفیل لنگه دری چیست؟

برای ساخت چهارچوب درب‌ها و همچنین چهارچوب فرانسه، از پروفیل لنگه دری استفاده می‌شود. پروفیل لنگه دری، در بازار به نام پروفیل 508 نیز معروف است و معمولاً از جنس فولاد st37 ساخته می‌شود. ضخامت آن بین 2 – 4 میلیمتر بوده و در اندازه 6 تا 12 متری تولید می شود.

 

پروفیل سپری

پروفیل سپری به لحاظ ظاهری، شبیه به سپری بوده و همانند آن به شکل حرف T انگلیسی است، اما توخالی می‌باشد. از آن در ساخت سازه های فلزی، سقف‌های شیشه‌ای، خرپا، درب و پنجره و اتصالات پل به ستون استفاده می‌شود. بر اساس استاندارد اشتال، این محصول به دو صورت لبه تیز و گرد تولید می‌شود. اندزه لبۀ گرد 30 – 140 میلیمتر و اندازه ابعاد لبه تیز 20 – 40 میلیمتر می‌باشد. پروفیل سپری فولادی به روش نورد گرم تولید می‌شود.

 

پروفیل کلافی

پروفیل کلافی، از ورق سیاه و طی فرایند نورد گرم تولید می‌شود. این محصول به صورت کیلویی فروخته می‌شود. وزن هر شاخه حدود 15 کیلو گرم است.

 

پروفیل چهارچوب فرانسوی

پروفیل چهارچوب فرانسوی با ضخامت 2 – 2.5 متر و طول 6 متر تولید می‌شود. ماده اولیه در ساخت آن، ورق است. برای تولید چهارچوب فرانسه، ورق فلزی در ابعاد معین و استاندارد، برش داده شده و نورد سرد می‌شود. سپس با فشار غلتک به ساختار و شکل مورد نظر تبدیل می‌شود.

 

ابعاد قوطی پروفیل

طول و ضخامت از مشخصه‌های اصلی قوطی‌هاست و هر کدام از انواع قوطی‌ها با ضخامت و طول خاص خود شناخته می‌شوند. به ضخامت پروفیل در اصطلاح گوشت پروفیل نیز گفته می‌شود. به طور کلی، این محصولات در طول 6 و 12 متر تولید می‌شوند و ضخامت‌شان بین 2 – 6 میلیمتر است. ضخامت و طول، بر وزن قوطی پروفیل و در نهایت بر قیمت آن مؤثر است. این مقاطع فولادی با توجه به کاربردی که دارند، در ضخامت‌های مختلفی تولید می‌شوند:

  • پروفیل لنگه دری در ضخامت 2 – 4 میلیمتر تولید می‌شود.
  • قوطی‌هایی که ضخامت‌شان بین 0.6 تا 1.5 میلیمتر است، پروفیل سبک نامیده می‌شود. پروفیل مبلی جزء قوطی‌های سبک محسوب می‌شود.
  • ضخامت قوطی های صنعتی بیشتر از 5 میلیمتر است.
  • ضخامت پروفیل سپری: 0.9 –5 میلیمتر؛ ضخامت 2 میل بیشترین کاربرد را دارد.
  • ضخامت پروفیل کلافی: 0.9 –5 میلمتر؛ این محصول در طول 6 متر تولید می‌شود.
  • ضخامت پروفیل گالوانیزه: معمولاً ضخامت 1 میلیمتر و در برخی موارد نیز 2 میلیمتر.

 

کاربرد قوطی پروفیل ها بر اساس شکل مقطع

پروفیل‌های با سطح مقطع مربع و مستطیل، کاربرد زیادی در صنعت خودرو سازی دارند. همچنین از آن‌ها در ساخت قاب یا چهارچوب درب و پنجره ها، و چهارچوب و پایه میز و صندلی ها استفاده می‌شود.

انواعی که با سطح مقطع Z مانند تولید می‌شوند (پروفیل زد) برای زیرسازی سقف سازه‌های بزرگ مثل انبارها، سوله‌ها و سالن‌های ورزشی کاربرد دارند. همچنین در صنعت کشتی سازی، زیر سازی سقف‌های شیب‌دار و اتصال سازه‌هایی که اسکلت‌شان فلزی است، کاربرد دارد.

پروفیل های مربع مستطیل با مقطع کوچک به عنوان نرده‌های فلزی در کنار راه پله‌ها و همچنین نرده کشی اطراف دیوارهای کارخانجات، پیاده‌روها و خیابان‌ها کاربرد دارد.

 

نحوۀ تولید قوطی پروفیل

قوطی پروفیل ها از ورق ساخته شده و به دو روش مستقیم و غیرمستیقم یا نورد گرم و نورد سرد تولید می‌شوند.

در روش نورد گرم، شمش فولادی را حرارت می‌دهند و پروفیل به طور مستقیم از شمش فولادی ساخته و تولید می‌شود. محصولاتی که با استفاده از این روش تولید می‌شوند، قدرت و استحکام بیشتری دارند؛ در نتیجه در مواردی که ایمنی در کار مهم است، از قوطی هایی که به این روش تولید شده‌اند استفاده می‌شود.

در روش نورد سرد، پروفیل از ورق تولید می‌شود. به این صورت که با استفاده از دستگاه های فرم دهی، در ورق تغییراتی ایجاد کرده و آن را به پروفیل تبدیل می کنند. در این فرایند تبدیل، قوطی های با درز جوش و بدون درز جوش تولید می‌شود. ساخت قوطی های بدون درز جوش، با استفاده از دستگاه مخصوصی به نام ERW انجام می‌شود. زمانی که ورق ها با حرارت برق به هم جوش داده شوند، قوطی های با درز جوش تولید می‌شود. به طور کلی، پروفیل هایی که به روش سرد تولید می‌شوند، برای کارهای سبک مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

محدودیت های تولید و استفاده از پروفیل در ایران

قوطی پروفیل ها مزیت‌ها و کاربردهای بسیار خوب و کارآمدی دارند. اما محدودیت‌های صنعتی موجود در کشور ما و عدم وجود تکنولوژی‌های پیشرفته مورد نیاز، دست صنعت کاران را برای تولید انبوه و همچنین استفاده از این محصولات بسته است. ماشین آلات تولید پروفیل بسیار گران است. از سوی دیگر، اتصالات قوطی پروفیل ها نیاز به دستگاه‌های مخصوص دارد که تعداد این دستگاه‌ها نیز در ایران اندک است. همه این‌ها باعث شده است تا قیمت قوطی پروفیل و همچنین هزینه اتصالات آن در ایران نسبتاً بالا باشد.

 


برند ها


قیمت قوطی پروفیل ساختمانی
جزئیات قیمت
detail تماس بگیرید
detail 40050 تومان
detail تماس بگیرید
detail 41670 تومان
detail تماس بگیرید
detail 41450 تومان
detail تماس بگیرید
detail 41450 تومان
detail تماس بگیرید
detail 41450 تومان
detail تماس بگیرید
detail 41450 تومان
detail تماس بگیرید
detail 41450 تومان
detail تماس بگیرید
detail 41450 تومان
detail تماس بگیرید
detail 41450 تومان
detail تماس بگیرید
detail 41450 تومان
detail تماس بگیرید
detail 41450 تومان
detail تماس بگیرید
detail 41500 تومان
detail تماس بگیرید
detail 41500 تومان
detail تماس بگیرید
detail 41500 تومان
detail تماس بگیرید
detail 41500 تومان
detail تماس بگیرید
detail 41500 تومان
detail تماس بگیرید
detail 41500 تومان
detail تماس بگیرید
detail 41500 تومان
detail تماس بگیرید
detail 41500 تومان
detail تماس بگیرید
detail 41500 تومان
detail تماس بگیرید
detail 41500 تومان
detail تماس بگیرید
detail 41500 تومان
detail تماس بگیرید
detail 41500 تومان
detail تماس بگیرید
detail 41500 تومان
detail تماس بگیرید
detail 41500 تومان
detail تماس بگیرید
detail 41500 تومان
detail تماس بگیرید
detail 41500 تومان
detail تماس بگیرید
detail 41500 تومان
detail تماس بگیرید
detail 41500 تومان
detail تماس بگیرید
detail 43950 تومان
detail تماس بگیرید
detail 43950 تومان
detail تماس بگیرید
detail 43950 تومان
detail تماس بگیرید
detail 43950 تومان
detail تماس بگیرید
detail 43950 تومان
detail تماس بگیرید
detail 43950 تومان
detail تماس بگیرید
detail 43950 تومان
detail تماس بگیرید