پروفیل آلومینیوم

قیمت پروفیل آلومینیوم شیاردار صنعتی و مهندسی

قیمت پروفیل آلومینیوم بسته به ضخامت و آلیاژ استفاده شده در ساخت آن (سری 6000 یا 7000) متغیر است. پروفیل آلومینیوم صنعتی و مهندسی، شامل پروفیل‌های شیاردار صنعتی 20*20 تا 80*80 میلیمتر است. از پروفیل آلومینیوم شیاردار صنعتی، برای ساخت چهارچوب و قاب‌ها تا دستگاه‌های بزرگ و سازه‌های پارتیشنی استفاده می‌شود. انواع با سطح مقطع مربعی، در شرایطی که وزن کم و مقاومت در برابر خوردگی مهم باشد، مورد استفاده قرار می‌گیرند. آن‌ها قابلیت جوشکاری، برش، فرم دهی و ماشین‌کاری دارند و به طور گسترده‌ای برای ساخت قاب‌ها، قفسه‌ها و چهارچوب درب‌ها و پنجره‌ها کاربرد دارند. همه موارد مذکور، همراه با وزن کم و مقاومت بالا، قوطی آلومینیوم را به دلیل یکی از محبوب‌ترین انواع قوطی پروفیل‌ها تبدیل کرده است.

اگر قصد خرید این محصول را دارید، قیمت روز آن را از کارشناسان آنلاین سازه استعلام کنید و با ما تماس بگیرید: 90000011. قوطی‌های Al انواع مختلفی دارند و در گریدهای مختلفی تولید می‌شوند. جهت انتخاب مناسب و متناسب با نیاز کاری خود، از مشاوره رایگان کارشناسان ما بهره‌مند شوید. شرکت آنلاین سازه محصولی با کیفیت و قیمت مناسب، برای شما ارسال خواهد کرد؛ با ما تماس بگیرید. آنلاین سازه همراه شما تا پلۀ آخر...

چرا پروفیل های آلومینیوم محبوب هستند؟

محبوبیت اصلی Aluminum Profiles وجود عنصر آلومینیوم (Al) است. Al فلزی نقره‌ای رنگ و سبک، با قدرت شکل‌پذیری بالا بوده، یکی از نرم‌ترین فلزات است و در مقایسه با فولاد که بسیار سخت است، بسیار منعطف می‌باشد. همین ویژگی‌ها سبب شده تا این فلز در صنعت، محبوبیت زیاد و قابلیت‌های استفاده متنوعی داشته باشد. یکی از کاربردهای گسترده فلز Al، ساخت قوطی پروفیل آلومینیوم است.

Aluminum Profiles به دلیل وزن سبک و مقاومت بالا، بسیار کاربردی هستند. گریدهای 6063 T6 و 6082 T6، کاربردی‌تر بوده و برای اجرای بخش های داخلی و خارجی ساختمان، مناسب هستند. این دو نوع، مقاومت بالایی در برابر خوردگی داشته و استحکام متوسط دارند. به طور کلی، گرید T6 دارای مشخصات زیر است:

  • مقاومت کششی نهایی حداقل 42000 psi
  • مقاومت تسلیم حداقل 35000 psi
  • مقاومت برشی نهایی 27000 psi

تفاوت پروفیل آلومینیوم با لوله آلومینیوم، میزان مقاومت‌شان از لحاظ پیچش خمشی است. لوله‌های آلومینیوم در برابر پیچش خمشی مقاومت بیشتری نسبت به قوطی‌ها دارند. انواع مربعی و مستطیلی، یعنی قوطی‌ها، در شرایطی که وزن سبک و مقاومت در برابر خوردگی مهم باشد، مورد استفاده قرار می‌گیرند.

مشخصات پروفیل آلومینیوم

این محصول از ورق آلومینیوم ساخته می‌شود و تمام ویژگی‌های آن را دارد؛ از جمله:

  • وزن سبک.
  • مقاومت و استحکام متوسط رو به بالا.
  • قابلیت جوشکاری با همۀ روش‌های جوش.
  • جلای خوب و زیبایی بصری.
  • نسوز و غیر قابل اشتعال.
  • سهولت در حمل و نقل و جابجایی.
  • قابلیت شکل‌پذیری و انعطاف‌پذیری مناسب و دلخواه.

مشخصات پروفیل آلومینیوم چیست؟

 

کاربرد پروفیل آلومینیوم چیست؟

پروفیل آلومینیوم یکی از پرکاربردترین مقاطع فلزی در ساخت درب و پنجره است. قابلیت سوار کردن شیشه‌های دوجداره و چند جداره بر روی آن‌ وجود دارد. از طرف دیگر، رسانایی آن همانند پروفیل آهن قوی نیست؛ در نتیجه، حرارت و گرمای محوطه را بهتر حفظ کرده و از تبادل حرارتی زیاد محیط بیرون با فضای داخل، جلوگیری می‌کند. به این ترتیب، در بهینه‌سازی مصرف انرژی نیز مؤثر است. از آنجا که پروفیل‌های آلومینیوم فریم‌های باریک‌تری دارند، استفاده از آن‌ها در ساخت پنجره، باعث می‌شود تا نور، بیشتر و بهتر به محوطه داخل وارد شود و به این ترتیب، نور محیط به خوبی تأمین شود. از دیگر کاربردهای این مقطع فلزی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • استفاده در صنایع بسته بندی و قوطی سازی
  • ساختمان سازی
  • صنایع دفاعی و نظامی
  • صنایع هوایی

آلیاژ گرید 6063 که دارای جلوه ظاهری بسیار خوب است و بسیار صاف‌تر از دیگر آلیاژهاست، همچنین می‌توان به راحتی آن را آنودایز کرد. بنابراین، در معماری و ساخت وسایل دکوراسیون کاربرد دارد.

 در مواردی که هدف شما از خرید قوطی آلومینیوم، استفاده از آن برای چهارچوب درب و پنجره و نرده است، از آلیاژ 6063 استفاده کنید. زیرا به راحتی قابل برشکاری، جوشکاری و ماشین کاری است. به طور کلی، این آلیاژ برای کاربردهای سازه‌ای ایده‌آل است.

کاربرد پروفیل آلومینیوم چیست؟

 

انواع پروفیل های آلومینیوم صنعتی شیاردار

1- قوطی آلومینیوم شیاردار صنعتی 20*20

کاربرد: ساخت فریم یا چهارچوب‌های کوچک با استحکام کم، مثل چهارچوب میزهای اداری، چهارچوب قاب عکس، چهارچوب پنل‌های خورشیدی.

وزن: 357 گرم بر متر.

جنس: آلومینیوم 6105-T5

2- شیاردار صنعتی 25*25

کاربرد: ساخت فریم یا چهارچوب میزهای اداری، قاب عکس، چهارچوب پنل‌های خورشیدی.

وزن: 400 گرم بر متر.

جنس: آلومینیوم 6105-T5 با روکش آنودایز.

3- پروفیل آلومینیوم شیاردار صنعتی 30*30

کاربرد: برای کارهای سبک، مثل ساخت چهارچوب، قفسه ابزار، باکس های محافظ، ورک استیشن و ساخت هود، مورد استفاده قرار دارد. محکم و قابل اعتماد است.

وزن: 790 گرم بر متر.

جنس: 6105-T5 با روکش آنودایز.

4- شیاردار صنعتی40*40

کاربرد: نسبتاً سنگین است و برای ساخت شاسی مورد استفاده قرار دارد.

وزن: 1.35 کیلوگرم بر متر.

5- قوطی آلومینیوم شیاردار صنعتی 45*45

کاربرد: ساخت شاسی با استقامت بالا.

وزن: 1.07، 1.36 و 2 کیلوگرم بر متر؛ در سه نوع سبک، متوسط و سنگین تولید می‌شود.

6- شیاردار صنعتی 60*60

کاربرد: مناسب برای فریم های صنعتی و پارتیشن بندی.

وزن: 2.1 کیلوگرم بر متر.

7- پروفیل آلومینیوم شیاردار صنعتی 90*45

کاربرد: ساخت ستون در شاسی

وزن: 2، 2.7 و 3.2 کیلوگرم بر متر؛ در سه نوع سبک، متوسط و سنگین تولید می‌شود.

 8- شیاردار صنعتی 80*40

استحکام بسیار بالا؛ کاربرد: استفاده به عنوان ستون.

وزن: 2.1 کیلوگرم بر متر (وزن متوسط)

9- قوطی آلومینیوم شیاردار صنعتی 80*80

کاربرد: ساخت دستگاه‌های بزرگ و سازه‌های پارتیشنی.

وزن: 2.93 کیلوگرم بر متر (نسبت به انواع دیگر سنگین‌تر و گران‌تر است).

پروفیل آلومینیوم شیاردار صنعتی و مهندسی

 

مراحل ساخت پروفیل آلومینیوم

  1. ریخته‌گری آلومینیوم
  2. اکستروژن پروفیل
  3. پوشش دهی با فرایند آنادایزینگ و یا لاکرینگ

برای ساخت پروفیل آلومینیوم، از آلومینیوم اسلاگ (slug) یا آلومینیوم بلنک (blank) استفاده می‌شود و آن را قالب‌گیری و اکسترود می‌کنند. سپس این پرس اکستروژن، تقریباً فرم یک پروفیل کامل شده را به خود گرفته است. در مرحلۀ بعدی، دو انتهای بالا و پایین پروفیل را اصلاح می‌کنند و آن را در طول و اندازۀ مورد نظر برش می‌دهند.